Auto Verkopen Zonder Keuring

Je wil van je auto af maar je wil geen gedoe met keuringen of andere tijdrovende zaken. Je wilt snel van je auto af, dit kan bij allerlei verschillende online bedrijven. Hier kun je vaak alleen doormiddel van het kenteken je auto verkopen zonder keuring! Deze websites zijn vaak zeer klantgericht en dus makkelijk te gebruiken. Je word meestal gelijk terug gebeld!

Je spreekt dan van te voren een prijs af met deze auto kopers, zodat je niet voor vervelende verassingen achteraf komt te staan. Als je naar de sloper gaat krijg je nog niet eens de metaalprijs en als occasion inruilen is waarschijnlijk geen optie, omdat je niet weg mag voor ze je een “nieuwe” wagen aansmeren.

Misschien moet je geliefde roestbak weer op voor de APK keuring, dit jaar zou deze auto de keuring weleens niet door kunnen komen. Daarom kies je dus voor deze auto-opkopers je hebt dan helemaal geen keuring nodig om je auto te verkopen.

Het mooiste van dit scenario is natuurlijk dat jij gemakkelijk en snel van je auto afkomt, en vaak het geld ook nog eens in de hand en ja contant krijgt. Je krijgt direct een vrijwaringsbewijs van de auto, zodat je meteen je verzekering kan opbellen om die prijzige last ook weer te besparen.

Je dacht voordat je dit artikel had gelezen natuurlijk dat je nooit je auto ongekeurd zou kunnen verkopen, dat je deze alleen maar kon laten slopen. Daarom hoop ik dat je hier een goed advies uit kan halen en zo snel aan wat geld komt en van die roestbak af!.